Analizamos la presencia de su empresa en el mercado realizando las propuestas adecuadas para mejorar su incidencia social y sus resultados económicos.

Analitzem la presència de la seva empresa en el mercat realitzant les propostes adequades per millorar la seva incidència social i els seus resultats econòmics.

We analyze your company's presence in the market making appropriate proposals to improve their impact on society and its economic results.











martes, 7 de junio de 2016

L’empresa catalana que decora les oficines de Google


Como se comentó en anteriores entradas (ver al final de esta información) no somos un país de camareros. Conocer la actividad de nivel de personas y empresas nos hace no sólo mejorar la autoestima si no perder el miedo como país y como personas individuales a actuar y mejorar. Un ejemplo proporcionado por ViaEmpresa

"El ojo amigo". Asesoría de empresas - "The friendly eye"  Business assessment - "L'ull amic" Assessoria d'empreses


L’empresa catalana que decora les oficines de Google
La companyia Kriskadecor, fundada a la Conca de Barberà el 1926, obre una seu de 1.000 m2 a Arizona

Un dels projectes decoratius de la firma catalana Kriskadecor . Kriskadecor 

LES CLAUSLa firma ha treballat en la decoració de les oficines de Google i Paypal a Califòrnia
L'empresa fa un pas més en la seva expansió als Estats Units, iniciada el 2001
Sans: "Aquest pas permetrà consolidar la marca a escala global" 
L'empresa catalana Kriskadecor, de Montblanc, ha obert una oficina de 1.000 m2 a Arizona (Phoenix) per consolidar la seva presència als Estats Units i introduir-se a Mèxic i al Canadà. L'obertura de la filial -que compta inicialment amb un equip de quatre persones dedicades a la producció, venda, disseny i logística- ha comptat amb el suport d'ACCIÓ, l'agència per a la competitivitat de l'empresa de la Generalitat.

És la primera filial a l'exterior que obre la companyia, que ha treballat en la decoració de les oficines de Google i Paypal a Califòrnia, la de l'hotel Novotel a Times Square i l'aeroport de Nova York, entre altres. L'empresa, fundada el 1926, es dedica a la fabricació de material tèxtil metàl·lic per a projectes arquitectònics i decoratius, i està especialitzada en el disseny i producció de projectes personalitzats amb estructures fixes i mòbils per a tot tipus de sectors, ja sigui en l'àmbit de la restauració, les oficines o els espais públics.

Amb l'obertura de la nova seu, l'empresa fa un pas més en la seva expansió als Estats Units, que va començar el 2001 amb un estudi de mercat a càrrec de l'oficina d'ACCIÓ a Miami. Segons el director comercial de Kriskadecor, Josep Maria Sans, "aquesta implantació als Estats Units és una gran oportunitat i, al mateix temps, un repte per seguir la nostra trajectòria de creixement empresarial guanyant presència en un territori amb tan potencial com el nord-americà". Sans ha assegurat que aquest pas endavant permetrà a la companyia afrontar el futur generant "noves oportunitats de negoci" i "consolidar la marca a escala global".

Kriskadecor també ha estat responsable en alguna edició de la decoració de l'escenari de la cerimònia dels Òscar a Los Angeles i de l'atrezzo de diverses pel·lícules de Hollywood. Actualment, un 70% de la facturació de l'empresa prové de les vendes a l'exterior, principalment als Estats Units, Gran Bretanya, Alemanya, Singapur i Japó. També han participat en projectes a Nova Zelanda.

Les filials de les empreses catalanes
L'oficina de Kriskadecor a Arizona és una de les 8.300 filials que tenen actualment les empreses catalanes a l'exterior. Segons dades d'ACCIÓ, estan establertes a 131 països i pertanyen a 3.150 empreses del nostre país. Principalment són dels sectors químic, maquinària i equips, construcció i financer i assegurances, i estan establertes majoritàriament a Portugal, França, Mèxic, els Estats Units i Brasil. De fet, una de cada cinc de les empreses catalanes que exporten regularment està implantada a l'exterior.


Referencias anteriores:


9 Jul 2015 ... "Somos un país de camareros" Esta idea pesa sobre grandes multinacionales que ocultan ,o no hacen patentes, sus orígenes como Zara ...
elojoamigo.blogspot.com
elojoamigo.blogspot.com/.../grecia-espana-un-pais-de-camareros.html
elojoamigo.blogspot.com
elojoamigo.blogspot.com/.../un-pais-de-camareros-estudio-barozzi.html
30 Nov 2015 ... Hace algún tiempo hablaba de la idea nociva de España como "país de camareros". Quizás somos seguro un país de famoseo, en que la ...
elojoamigo.blogspot.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario